Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Slut med julen

Alt det andetPosted by Linda Monday, December 29 2008 12:22:43

Så fik vi jule overstået. Det var skønt!!!! Jeg ELSKER julen, elsker december, elsker hyggen, forberedelserne og det hele, men når først den 24. er overstået, ja, så er jeg også færdig med julen!

Dog vil jeg bringe et stemningsbillede her

3. juledag røg pynten ned, juletræet blev fældet (igen) og vi drog et lettelsens suk herhjemme. O & C var ikke hjemme, de var hjemme og lege hos et par søde unger i nærheden (TAK for pasningen) og da de kom hjem ænsede de slet ikke at al pynten var forsvundet.

Jeg har ikke haft tid og overskud til noget kreativt her i ferien, C på 2½ hænger konstant på mig :) og det er jo også dejligt. Jeg håber på at jeg iaften er frisk nok til at få scrappet lidt, vil gerne ha' ordnet nogle julebilleder mv. Har dog fået ryddet op på mit scrappebord, og lagt lidt dims i små bøtter. OG ikke mindst - har meldt mig til Scrap'n'dream i Taastrup den 7. februar! Glæder mig.

Jeg vil ønske alle rigtig godt nytår!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.