Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

16. december

JulepyntPosted by Linda Tuesday, December 16 2008 09:45:10

Jeg er hjemme med 2 syge børn idag, igår var 'kun' Oliver syg. Han var rigtig dårlig og lå bare på langs det meste af dagen, og det gav mig en lille smule tid til at lege videre med mine "triangle boxes". Jeg når nok ikke noget idag, har en 2 årig som vil sidde på skødet af mor HELE tiden! (skønt, alligevel...)

Fik lavet en, inspirationen fik jeg HER. Syntes den var helt fantastisk, mit resultat ser sådan ud:

Jeg har ikke helt de samme mængder punches mv. som andre, men den blev rigtig sød synes jeg. Har brugt QK cookie cutter scallop dies, runde cirkler i forskellige størrelser, den buede hvide kant på huen er fra englen fra QK og sidst har jeg brugt 2 blade fra QK's julestjerne til overskægget.

Nu kun 8 dage til jul, og jeg håber al sygdom er forduftet inden. Ha' en god tirsdag, håber ikke vi skal mærke flere rystelser herude LANGT fra Malmö.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.