Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Julepynt - igen

JulepyntPosted by Linda Saturday, December 13 2008 22:13:21

Jeg elsker bare at lave julepynt, og gerne noget der ikke er så "almindeligt". Så jeg har lavet et 'juletræ' som jeg fandt på Splitcoaststampers - HER.

og et billede mere:

Altså - dette er mit første forsøg, men synes det blev fint. :) Skal ha' lavet nogle flere, det var sjovt at lave, og jeg har mange mange ideer der skal prøves.

Og NU har jeg også tid, alle julekortene blev afsluttet idag og ligger nu på køkkenbordet, inkl. frimærker, så de bliver postet imorgen! Dejlig fornemmelse, MEN jeg MÅ MÅ MÅ finde på noget lidt mere simpelt til næste år. ;) Vi ser tiden an.

13. december idag, har overstået en super sjov julefrokost i SST og mangler kun 1-2 julegaver. Jeg elsker december, kan ikke få nok.

Tak fordi du kiggede forbi //Linda

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by maria Sunday, December 14 2008 21:52:12

wow hvor er de bare flotte de juletræer. dem tror jeg lige jeg må prøve :0)