Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Julekort 2008

Stempler og kortPosted by Linda Sunday, December 21 2008 08:07:14

Så er kortene for i år afsendt og modtaget, og jeg har fået rigtig positiv respons, tak for det :)

Kortene er lavet i størrelse 10x30 cm, og er foldet så de er 3-fløjet. Har brugt alt muligt forskelligt julepapir, dog kun i serier på de enkelte kort.


Inden i har jeg sat en opskrift på havregrynskugler, og lidt pynt. De to sider til venstre er 'bagsiden' når man folder det ud, og den til højre er forsiden. Her brugte jeg det lille stempel med kalenderen, kan bare IKKE huske hvor søren det kom fra, men det er da super oplagt. Og mit højt elskede JustRite stempel :D.

På første side af kortet er et billede af mine to dejlige børn, taget af fotohajerne (fotograf). 2. side i kortet er teksten og bagsiden er ren papir, uden pynt.

Rigtig god 21. december. Idag er der flere ting at være glad for, bla. (som Oliver siger:) vi skal kun sove 3 gange inden jul, det er årets korteste dag - så imorgen går vi mod lysere tider, og sidst, er det min mands og min kæreste-års-dag :). Ha' en dejlig dag derude.  • Comments(1)//scrapblog.kongerslev.com/#post71