Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Forsømt

JulepyntPosted by Linda Tuesday, December 02 2008 20:46:54

Jeg har forsømt min blog, hold da op det er længe siden jeg har skrevet her. Og det er ikke fordi jeg ikke får lavet noget kreativt, jeg får lavet masser. MEN - derfra og til at skrive her og vise frem - vejen har været lang på det sidste.

Jeg har set rundt omkring at jule headerne på bloggene er begyndt at dukke frem, og jeg vil også ha' en - den kommer inden jul ;).

Jeg har lavet julekort (er stadig igang med dem), julepynt (stærkt inspireret af Gitte/Kvittevit) og malet lys osv. Der har været mange mange gode, sjove og kreative timer. Har mødtes med veninder og været til free - og hygge scrap, og nyder hvert minut jeg tilbringer kreativt.

På nettet fandt jeg opskriften til denne fantastiske stjerne, som bare har lagt mig ned, den er så smuk. Denne store model hænger og pryder i mit køkkenvindue:

Blog Image


og en mindre model på mit lille, knapt så ægte, juletræ:
Blog Image

Link til vejledingen er her. Den lille stjerne har målene på strimlerne: 9cm x 0,5 cm.

Ungerne har været til fotograf, og billederne blev SÅ gode. Tak igen til Gitte, fordi jeg måtte komme med på 'holdet' til fotografering. Billedet her bruger jeg som "julepynt" - de ville ikke sidde ved siden af snemanden, og jeg synes det blev så komisk:

Blog Image


Tak fordi du kiggede med. //Linda

  • Comments(3)//scrapblog.kongerslev.com/#post66