Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Convention.

ScrapbookingPosted by Linda Sunday, October 05 2008 15:20:17

Jeg var på convention igår, og det var en rigtig god dag. Jeg kan slet ikke forstå hvorfor tiden fløj så hurtigt, men jeg nåede dog at lave prototypen på årets julekort. Det er ikke noget jeg vil offentliggøre billeder af, for der er flere læsere her som modtager julekort fra mig :). Jeg nåede et kort, og jeg fandt også ud af at jeg skal bruge nærmest hvert eneste ledige minut fra nu af, hvis de skal nå i juleposten gerne omkring den 1. december. Men de skal nok blive gode, og noget helt andet end sidste år.

Havde igen make and take med Just Rite stempler igår, og det gik forrygende. Folk var meget begejstrede, og der var rift om pladserne ved bordet. Så det der skulle tage 1 time tog næsten 2, og jeg var meget meget træt bagefter. Men det var sjovt, og dejligt at hilse på så mange kreative piger!!

Jeg glæder mig til næste convention, hvor jeg drager afsted igen, med samme delegation, forhåbentlig. Og MEGET gerne flere til :).

Nå - siden jeg ikke kan vise 'alt' det jeg nåede igår, så har jeg et LO jeg lavede til skitse udfordring på 1-2-3-scrap

Udfordringen var at scrappe på en cirkel, hvilket var rigtig sjovt, så det vil jeg prøve igen på et tidspunkt. Jeg nåede det på 1 aften, startede ca. 20,30 og fik det sendt afsted ca. 23,30. :) Sjovt og meget udfordrende.

Så har min søde niece haft 7 års fødselsdag og jeg har sendt følgende kort til hende:

Stemplet er fra Hero Arts, købt hos Unikhobby på S-A-M. Farvelagt med sådanne vandfarve tusser. Elsker det motiv, det er da helt vidunderligt.

Tak fordi du kiggede med :D.

  • Comments(2)//scrapblog.kongerslev.com/#post65