Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Store Tanker

ScrapbookingPosted by Linda Friday, September 19 2008 22:54:50

Jeg har været på kursus i 3 dage, og det har gjort mig hjerneblæst. Så jeg trængte virkelig til at sætte mig ned en af aftenerne, og bare slå hjernen fra og scrappe. Jeg fik lavet dette LO med Caroline fra vores tur ved Vesterhavet i sommer. Synes det er helt fantastiske billeder, og jeg vil lige kreditere LAM / LISETTE for jeg lagde ud med et scraplift af "Elg Jagt", som dog endte helt anderledes ;). Tak for inspirationen !

Nu hvor der nævnes store tanker, så sad jeg i toget en dag og læste Urban. Her var der en klumme af Gertrud Thisted Højlund, "Jeg elsker..." ! Hvor blev jeg bare glad af at læse den og sad resten af turen og tænkte på alle de ting der kan få min mave til at snurre og den brusende fornemmelse igennem hele kroppen.

Så jeg vil dele min - også ukomplette - liste med jer her.:

Jeg elsker, en kold vinteraften, at krybe under et tæppe med en kop varm te og termosokker på. Jeg elsker at gå ved havet, hvor tankerne kan flyve og det hele synes uendeligt, elsker at kigge ud på regnvejr og se dråberne løbe ned af vinduet, elsker sommeren lige når hyldeblomsterne springer ud og duften bare hænger i næsen på en.

Jeg elsker at synge sjove sange i badet, elsker at høre mine børn synge, elsker at vågne op til ro og vide at jeg lige kan ligge lidt mere under dynen inden dagen for alvor går i gang. Jeg elsker at se fyrværkeri og jeg elsker at stå op en tidlig vintermorgen og tænde små lys i stuen. Jeg elsker julen og dens mange facetter, jeg elsker at sætte nisser op på finurlige steder. Jeg elsker at se lys i vinduer og i træer og buske når det er mørkt, elsker den sidste arbejdsdag før en ferie og jeg elsker duften af spædbørn.

Jeg elsker at rydde op i skuffer og finde ting jeg havde glemt, jeg elsker dufte der bringer barndomsminder frem, og jeg elsker en kold dyne en varm sommeraften. Jeg elsker varmen fra mine børn når de sover, og deres tunge vejrtrækning. Jeg elsker at gå i små specialbutikker og finde ting jeg ikke havde drømt om eksisterede. Jeg elsker blyanter og kuglepenne, jeg elsker at organisere mine scrapting og jeg elsker at fordybe mig i tanker når jeg udvælger billeder til mine scrap sider.

Jeg elsker at danse, jeg elsker at grine og jeg elsker at bruge tid på ingenting. Jeg elsker at vælte legoklodser ud på bordet og være kreativ sammen med ungerne, jeg elsker vilde ruchebaner og jeg elsker karruselture. Jeg elsker mørke aftener hvor stjernerne lyser, jeg elsker skoven om efteråret og jeg elsker blomster der dufter.

Jeg elsker at modtage ’bare-fordi’ kort, ’bare-fordi’ sms’er og ’bare-fordi’ telefonopringninger. Elsker forårets smukke lysegrønne farver, elsker himlens dybe blå og elsker uvejrets stålgrå himmel. Elsker at se blomster titte frem efter vinteren, elsker at samle rødbrune blade når de er faldet fra træerne og elsker at komme hjem og tømme lommerne for kastanier.

Åh, jeg bliver glad helt ned i maven bare af at skrive tingene ned.
Hvad elsker du???

  • Comments(3)//scrapblog.kongerslev.com/#post64