Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Scrap-A-Mania

ScrapbookingPosted by Linda Wednesday, September 10 2008 21:41:48

Så gik den weekend - og den gik godt. Jeg havde drøn travlt med at hjælpe Anita fra Scrap-is-Fun med at vise de nye (i DK) Justrite Stempler (se deres blog HER). Det er en ting jeg vil unde alle at prøve, jeg synes simpelthen at det værktøj og de muligheder det giver, er bare kvalitet for alle pengene, og det er sjovt og super anvendeligt. Det var der mange der fandt ud af, for pakkerne blev revet væk i Anitas butik på messen, og jeg svarede på mange spørgsmål og viste stempler rigtig mange gange !! :D Dejligt at jeg ikke var den eneste der kunne falde i svime over dem!

En lille ting jeg havde med og viste på S-A-M var dette kort, og stemplet i cirklen er stemplet med JR-stemplet. Jeg har brugt både de store tal samt de små bogstaver, og en smal ramme.

Jeg fik også lavet et LO med Caroline, som er 2 år og den eneste farve hun kender 100% er LILLA. "Nina elsker lilla" siger hun ...

Sidst vil jeg vise det LO jeg lavede på Scrap-A-Mania, det ene jeg nåede på 12 timer om lørdagen. Dvs - det er lidt forkert, for jeg rettede lidt på det søndag, så i princippet blev jeg vel først færdig der. Suk. Tager revance til convention på Fyn, så ... nå ... ???!!! :)

Billederne er af Oliver i Skånes dyrepark i sommer, hvor der var en fed forhindringsbane som han bare ikke var til at hive fra igen!

Og så må jeg hellere få misbrugt den myre die, for da Gitte vandt QK tangen (iøvrigt, endnu engang STORT TILLYKKE) måtte hun vel få sine tissemyrer tilbage (øv) ;). Så jeg skal lige ha' skåret ca. 1000 myrer ud !!!

Tak for en hyggelig weekend til alle jer jeg fik snakket med, handlet med og lånt ting af (det nåede jeg også!!!).

  • Comments(6)//scrapblog.kongerslev.com/#post63