Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Nyt stjernealbum

ScrapbookingPosted by Linda Sunday, August 03 2008 08:22:54

Jeg skulle selvfølgelig lave et album til min mors 65 års fødselsdag, og det skulle selvfølgelig laves i sidste øjeblik. Så jeg har svedt og jeg har knoklet og næsten ikke sovet om natten - men færdigt blev det og der var ikke et øje tørt.

Albummet bestod af 7 sider og de er som følger:

Jeg havde dekoreret en æske en dag hos Gitte (Kvittevit) og den blev givet med albummet inden i. Jeg ville gerne ha' haft dekoreret æsken lidt mere, men men men, tiden løb fra mig.

Jeg er glad for at det er overstået, og at gaven blev vel modtaget. Nu vil jeg nyde resten af min sommerferie med hygge scrap som ikke skal være færdig pr. en bestemt dato. Men jeg må nok erkende, at som de fleste andre arbejder jeg bedst under pres. :)

Jeg skal et smut omkring den nye Scrapshop idag og glæder mig til at se den. Var iøvrigt en lille tur forbi Unikhobby da jeg var i Jylland, det er altid så hyggeligt at komme der og sludre lidt og snolde lidt (mere).

Rigtig god søndag derude i sommer Danmark! :)

  • Comments(5)//scrapblog.kongerslev.com/#post61