Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Indbydelse til fødselsdag

Stempler og kortPosted by Linda Friday, July 04 2008 17:51:11

Min mor spurgte om ikke jeg kunne lave en indbydelse til hendes fødselsdag. Hun skal holde stor fest fordi hun er blevet 65, og selvfølgelig ville jeg gerne give mig i kast med de ca 30 indbydelser. Antallet steg og steg for hver gang jeg snakkede med hende, og tilsidst var vi oppe på 50 stk!

Det kunne jeg ikke overkomme, så efter nøje snak med Dorthe og Gitte/Kvittevit, blev jeg enig med mig selv om at det måtte blive et digi-kort, printet ud og sat på noget passende karton.

Og det var her jeg fandt det kit som jeg også har brugt til min header, nemlig Madam Mim fra www.catscrap.com.

Uglen der sad der med sine store øjne var bare FOR sød, og derfor måtte jeg ty til dette. Kortet blev sådan:

Min mor blev vældig glad for resultatet, og jeg kunne bare ikke stå for det og lavede min header efterfølgende. Lækkert digi-kig - jeg er bare forelsket i det!

* - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *

Har som alle andre også hørt den triste nyhed at Rikke lukker Scrapshop.dk. Det er øv for alle os scrap-entusiaster! Jeg kommer til at savne en hygge sludder i Shoppen, et hurtigt kig forbi med ungerne når man alligevel er i nærheden og alle de piger jeg har lært at kende igennem butikken. Held og lykke fremover Rikke!

Tak fordi du kiggede forbi, :)

  • Comments(6)//scrapblog.kongerslev.com/#post60