Linda's Krea Blog

ATTENTION!!! Ny blog! Alt det andet

Posted by Linda Saturday, January 10 2009 17:07:51

Jeg har besluttet mig for at lave en ny blog, på blogger. Jeg synes egentlig at One.com's fungerer fint, der er bare SÅ begrænsede muligheder på den! Øv, så jeg har truffet min beslutning, og håber at ALLE har lyst til at kigge med på den nye

http://lindaskrea.blogspot.com

Tak til alle der har kigget med her :) håber at se jer på den nye side!

en lille gave..Scrapbooking

Posted by Linda Tuesday, January 06 2009 21:22:27

Jeg skal til fødselsdag imorgen hos min svigermor, og hun ønsker sig ikke noget. Så jeg har lavet følgende til hende, og håber at hun bliver glad for gaven.

Det skal sættes i en ramme jeg har, derfor er størrelsen ikke 30x30. Den store swirl og nogle af de små har jeg embosset med holografi pulver, det giver en fantastisk effekt.Jeg håber det falder i god smag, synes det skulle være enkelt og lidt anderledes. Har brugt clearstamps "build a swirl" og papiret er fra BG.

Tak for besøget :)Måske er jeg heldig..Alt det andet

Posted by Linda Tuesday, January 06 2009 07:48:13

På denne side har man mulighed for at vinde en lækker blog-candy! Prøv at være med, det kan være at du er den heldige vinder.

Har fået scrappet lidt i juleferien, men det er til en udfordring, så det kan jeg ikke vise før senere. Regner med at skulle lave lidt iaften, som en gave til svigermor der har fødselsdag imorgen.

Rigtig god dag.

Slut med julen Alt det andet

Posted by Linda Monday, December 29 2008 12:22:43

Så fik vi jule overstået. Det var skønt!!!! Jeg ELSKER julen, elsker december, elsker hyggen, forberedelserne og det hele, men når først den 24. er overstået, ja, så er jeg også færdig med julen!

Dog vil jeg bringe et stemningsbillede her

3. juledag røg pynten ned, juletræet blev fældet (igen) og vi drog et lettelsens suk herhjemme. O & C var ikke hjemme, de var hjemme og lege hos et par søde unger i nærheden (TAK for pasningen) og da de kom hjem ænsede de slet ikke at al pynten var forsvundet.

Jeg har ikke haft tid og overskud til noget kreativt her i ferien, C på 2½ hænger konstant på mig :) og det er jo også dejligt. Jeg håber på at jeg iaften er frisk nok til at få scrappet lidt, vil gerne ha' ordnet nogle julebilleder mv. Har dog fået ryddet op på mit scrappebord, og lagt lidt dims i små bøtter. OG ikke mindst - har meldt mig til Scrap'n'dream i Taastrup den 7. februar! Glæder mig.

Jeg vil ønske alle rigtig godt nytår!Julekort 2008Stempler og kort

Posted by Linda Sunday, December 21 2008 08:07:14

Så er kortene for i år afsendt og modtaget, og jeg har fået rigtig positiv respons, tak for det :)

Kortene er lavet i størrelse 10x30 cm, og er foldet så de er 3-fløjet. Har brugt alt muligt forskelligt julepapir, dog kun i serier på de enkelte kort.


Inden i har jeg sat en opskrift på havregrynskugler, og lidt pynt. De to sider til venstre er 'bagsiden' når man folder det ud, og den til højre er forsiden. Her brugte jeg det lille stempel med kalenderen, kan bare IKKE huske hvor søren det kom fra, men det er da super oplagt. Og mit højt elskede JustRite stempel :D.

På første side af kortet er et billede af mine to dejlige børn, taget af fotohajerne (fotograf). 2. side i kortet er teksten og bagsiden er ren papir, uden pynt.

Rigtig god 21. december. Idag er der flere ting at være glad for, bla. (som Oliver siger:) vi skal kun sove 3 gange inden jul, det er årets korteste dag - så imorgen går vi mod lysere tider, og sidst, er det min mands og min kæreste-års-dag :). Ha' en dejlig dag derude.16. decemberJulepynt

Posted by Linda Tuesday, December 16 2008 09:45:10

Jeg er hjemme med 2 syge børn idag, igår var 'kun' Oliver syg. Han var rigtig dårlig og lå bare på langs det meste af dagen, og det gav mig en lille smule tid til at lege videre med mine "triangle boxes". Jeg når nok ikke noget idag, har en 2 årig som vil sidde på skødet af mor HELE tiden! (skønt, alligevel...)

Fik lavet en, inspirationen fik jeg HER. Syntes den var helt fantastisk, mit resultat ser sådan ud:

Jeg har ikke helt de samme mængder punches mv. som andre, men den blev rigtig sød synes jeg. Har brugt QK cookie cutter scallop dies, runde cirkler i forskellige størrelser, den buede hvide kant på huen er fra englen fra QK og sidst har jeg brugt 2 blade fra QK's julestjerne til overskægget.

Nu kun 8 dage til jul, og jeg håber al sygdom er forduftet inden. Ha' en god tirsdag, håber ikke vi skal mærke flere rystelser herude LANGT fra Malmö.

Julepynt - igenJulepynt

Posted by Linda Saturday, December 13 2008 22:13:21

Jeg elsker bare at lave julepynt, og gerne noget der ikke er så "almindeligt". Så jeg har lavet et 'juletræ' som jeg fandt på Splitcoaststampers - HER.

og et billede mere:

Altså - dette er mit første forsøg, men synes det blev fint. :) Skal ha' lavet nogle flere, det var sjovt at lave, og jeg har mange mange ideer der skal prøves.

Og NU har jeg også tid, alle julekortene blev afsluttet idag og ligger nu på køkkenbordet, inkl. frimærker, så de bliver postet imorgen! Dejlig fornemmelse, MEN jeg MÅ MÅ MÅ finde på noget lidt mere simpelt til næste år. ;) Vi ser tiden an.

13. december idag, har overstået en super sjov julefrokost i SST og mangler kun 1-2 julegaver. Jeg elsker december, kan ikke få nok.

Tak fordi du kiggede forbi //Linda

Jule headerAlt det andet

Posted by Linda Thursday, December 04 2008 20:55:32

Jeg ville også ha' en - og det fik jeg. Kredit skal gå til Kimberly Stewart, og kit er købt her.

Idag har familien været inde og se en ny og lækker butik på Emdrup Torv, Detalje, som er ny åbnet. Det er en af vores venner der har åbnet den, og det bliver spændende at følge - en meget meget lækker og stilren butik, og vi ønsker Helle tillykke og held og lykke med den.

Blog image