Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

en lille gave..

ScrapbookingPosted by Linda Tuesday, January 06 2009 21:22:27

Jeg skal til fødselsdag imorgen hos min svigermor, og hun ønsker sig ikke noget. Så jeg har lavet følgende til hende, og håber at hun bliver glad for gaven.

Det skal sættes i en ramme jeg har, derfor er størrelsen ikke 30x30. Den store swirl og nogle af de små har jeg embosset med holografi pulver, det giver en fantastisk effekt.Jeg håber det falder i god smag, synes det skulle være enkelt og lidt anderledes. Har brugt clearstamps "build a swirl" og papiret er fra BG.

Tak for besøget :)  • Comments(1)//scrapblog.kongerslev.com/#post74

Convention.

ScrapbookingPosted by Linda Sunday, October 05 2008 15:20:17

Jeg var på convention igår, og det var en rigtig god dag. Jeg kan slet ikke forstå hvorfor tiden fløj så hurtigt, men jeg nåede dog at lave prototypen på årets julekort. Det er ikke noget jeg vil offentliggøre billeder af, for der er flere læsere her som modtager julekort fra mig :). Jeg nåede et kort, og jeg fandt også ud af at jeg skal bruge nærmest hvert eneste ledige minut fra nu af, hvis de skal nå i juleposten gerne omkring den 1. december. Men de skal nok blive gode, og noget helt andet end sidste år.

Havde igen make and take med Just Rite stempler igår, og det gik forrygende. Folk var meget begejstrede, og der var rift om pladserne ved bordet. Så det der skulle tage 1 time tog næsten 2, og jeg var meget meget træt bagefter. Men det var sjovt, og dejligt at hilse på så mange kreative piger!!

Jeg glæder mig til næste convention, hvor jeg drager afsted igen, med samme delegation, forhåbentlig. Og MEGET gerne flere til :).

Nå - siden jeg ikke kan vise 'alt' det jeg nåede igår, så har jeg et LO jeg lavede til skitse udfordring på 1-2-3-scrap

Udfordringen var at scrappe på en cirkel, hvilket var rigtig sjovt, så det vil jeg prøve igen på et tidspunkt. Jeg nåede det på 1 aften, startede ca. 20,30 og fik det sendt afsted ca. 23,30. :) Sjovt og meget udfordrende.

Så har min søde niece haft 7 års fødselsdag og jeg har sendt følgende kort til hende:

Stemplet er fra Hero Arts, købt hos Unikhobby på S-A-M. Farvelagt med sådanne vandfarve tusser. Elsker det motiv, det er da helt vidunderligt.

Tak fordi du kiggede med :D.

  • Comments(2)//scrapblog.kongerslev.com/#post65

Store Tanker

ScrapbookingPosted by Linda Friday, September 19 2008 22:54:50

Jeg har været på kursus i 3 dage, og det har gjort mig hjerneblæst. Så jeg trængte virkelig til at sætte mig ned en af aftenerne, og bare slå hjernen fra og scrappe. Jeg fik lavet dette LO med Caroline fra vores tur ved Vesterhavet i sommer. Synes det er helt fantastiske billeder, og jeg vil lige kreditere LAM / LISETTE for jeg lagde ud med et scraplift af "Elg Jagt", som dog endte helt anderledes ;). Tak for inspirationen !

Nu hvor der nævnes store tanker, så sad jeg i toget en dag og læste Urban. Her var der en klumme af Gertrud Thisted Højlund, "Jeg elsker..." ! Hvor blev jeg bare glad af at læse den og sad resten af turen og tænkte på alle de ting der kan få min mave til at snurre og den brusende fornemmelse igennem hele kroppen.

Så jeg vil dele min - også ukomplette - liste med jer her.:

Jeg elsker, en kold vinteraften, at krybe under et tæppe med en kop varm te og termosokker på. Jeg elsker at gå ved havet, hvor tankerne kan flyve og det hele synes uendeligt, elsker at kigge ud på regnvejr og se dråberne løbe ned af vinduet, elsker sommeren lige når hyldeblomsterne springer ud og duften bare hænger i næsen på en.

Jeg elsker at synge sjove sange i badet, elsker at høre mine børn synge, elsker at vågne op til ro og vide at jeg lige kan ligge lidt mere under dynen inden dagen for alvor går i gang. Jeg elsker at se fyrværkeri og jeg elsker at stå op en tidlig vintermorgen og tænde små lys i stuen. Jeg elsker julen og dens mange facetter, jeg elsker at sætte nisser op på finurlige steder. Jeg elsker at se lys i vinduer og i træer og buske når det er mørkt, elsker den sidste arbejdsdag før en ferie og jeg elsker duften af spædbørn.

Jeg elsker at rydde op i skuffer og finde ting jeg havde glemt, jeg elsker dufte der bringer barndomsminder frem, og jeg elsker en kold dyne en varm sommeraften. Jeg elsker varmen fra mine børn når de sover, og deres tunge vejrtrækning. Jeg elsker at gå i små specialbutikker og finde ting jeg ikke havde drømt om eksisterede. Jeg elsker blyanter og kuglepenne, jeg elsker at organisere mine scrapting og jeg elsker at fordybe mig i tanker når jeg udvælger billeder til mine scrap sider.

Jeg elsker at danse, jeg elsker at grine og jeg elsker at bruge tid på ingenting. Jeg elsker at vælte legoklodser ud på bordet og være kreativ sammen med ungerne, jeg elsker vilde ruchebaner og jeg elsker karruselture. Jeg elsker mørke aftener hvor stjernerne lyser, jeg elsker skoven om efteråret og jeg elsker blomster der dufter.

Jeg elsker at modtage ’bare-fordi’ kort, ’bare-fordi’ sms’er og ’bare-fordi’ telefonopringninger. Elsker forårets smukke lysegrønne farver, elsker himlens dybe blå og elsker uvejrets stålgrå himmel. Elsker at se blomster titte frem efter vinteren, elsker at samle rødbrune blade når de er faldet fra træerne og elsker at komme hjem og tømme lommerne for kastanier.

Åh, jeg bliver glad helt ned i maven bare af at skrive tingene ned.
Hvad elsker du???

  • Comments(3)//scrapblog.kongerslev.com/#post64

Scrap-A-Mania

ScrapbookingPosted by Linda Wednesday, September 10 2008 21:41:48

Så gik den weekend - og den gik godt. Jeg havde drøn travlt med at hjælpe Anita fra Scrap-is-Fun med at vise de nye (i DK) Justrite Stempler (se deres blog HER). Det er en ting jeg vil unde alle at prøve, jeg synes simpelthen at det værktøj og de muligheder det giver, er bare kvalitet for alle pengene, og det er sjovt og super anvendeligt. Det var der mange der fandt ud af, for pakkerne blev revet væk i Anitas butik på messen, og jeg svarede på mange spørgsmål og viste stempler rigtig mange gange !! :D Dejligt at jeg ikke var den eneste der kunne falde i svime over dem!

En lille ting jeg havde med og viste på S-A-M var dette kort, og stemplet i cirklen er stemplet med JR-stemplet. Jeg har brugt både de store tal samt de små bogstaver, og en smal ramme.

Jeg fik også lavet et LO med Caroline, som er 2 år og den eneste farve hun kender 100% er LILLA. "Nina elsker lilla" siger hun ...

Sidst vil jeg vise det LO jeg lavede på Scrap-A-Mania, det ene jeg nåede på 12 timer om lørdagen. Dvs - det er lidt forkert, for jeg rettede lidt på det søndag, så i princippet blev jeg vel først færdig der. Suk. Tager revance til convention på Fyn, så ... nå ... ???!!! :)

Billederne er af Oliver i Skånes dyrepark i sommer, hvor der var en fed forhindringsbane som han bare ikke var til at hive fra igen!

Og så må jeg hellere få misbrugt den myre die, for da Gitte vandt QK tangen (iøvrigt, endnu engang STORT TILLYKKE) måtte hun vel få sine tissemyrer tilbage (øv) ;). Så jeg skal lige ha' skåret ca. 1000 myrer ud !!!

Tak for en hyggelig weekend til alle jer jeg fik snakket med, handlet med og lånt ting af (det nåede jeg også!!!).

  • Comments(6)//scrapblog.kongerslev.com/#post63

Nyt stjernealbum

ScrapbookingPosted by Linda Sunday, August 03 2008 08:22:54

Jeg skulle selvfølgelig lave et album til min mors 65 års fødselsdag, og det skulle selvfølgelig laves i sidste øjeblik. Så jeg har svedt og jeg har knoklet og næsten ikke sovet om natten - men færdigt blev det og der var ikke et øje tørt.

Albummet bestod af 7 sider og de er som følger:

Jeg havde dekoreret en æske en dag hos Gitte (Kvittevit) og den blev givet med albummet inden i. Jeg ville gerne ha' haft dekoreret æsken lidt mere, men men men, tiden løb fra mig.

Jeg er glad for at det er overstået, og at gaven blev vel modtaget. Nu vil jeg nyde resten af min sommerferie med hygge scrap som ikke skal være færdig pr. en bestemt dato. Men jeg må nok erkende, at som de fleste andre arbejder jeg bedst under pres. :)

Jeg skal et smut omkring den nye Scrapshop idag og glæder mig til at se den. Var iøvrigt en lille tur forbi Unikhobby da jeg var i Jylland, det er altid så hyggeligt at komme der og sludre lidt og snolde lidt (mere).

Rigtig god søndag derude i sommer Danmark! :)

  • Comments(5)//scrapblog.kongerslev.com/#post61

Boserup Skov

ScrapbookingPosted by Linda Saturday, June 21 2008 10:26:04

I efteråret var vi en tur i Boserup skov. Ikke at det er noget vildt, men det var så smukt et efterår at man var ved at dåne.

Dette LO har været LÆNGE undervejs, men nu måtte jeg stoppe. Var ved at rive håret ud på mig selv, og det er jo meningen at det skal være hyggeligt at scrappe.

Klik på billedet for at åbne et nyt vindue med størrelsen ca. 1200*600.


Træet er faktisk fra et digitalt kit fra Catscrap, som jeg gjorde større og klippede ud. Papiret er fra Pebbles Inc, og der er brugt qk i lange baner:)

  • Comments(3)//scrapblog.kongerslev.com/#post59

Prinsessen.

ScrapbookingPosted by Linda Wednesday, June 11 2008 21:10:02

Så fik jeg lavet mit LO færdigt. Nogen vil måske genkende det fra pinse scrap i Himmelev, jeg gik igang der, men det har så ligget halvfærdigt siden. Jeg kunne bare ikke finde ud af hvordan jeg skulle komme videre.

Jeg købte efter pinsescrap Page Maps bogen, og den er nærmest slidt op, så meget har jeg kigget i den. Men sikke en fantastisk inspiration, så efter jeg fik nogle ideer fra den, fortsatte jeg mit LO idag. Og her er resultatet...

Jeg blev faktisk glad for resultatet, det er min lille prinsesse der fik prinsesse tøj fra USA i fødselsdagsgave. Er SÅ glad for det, hun er vel en tøs? :)

Tak fordi du kiggede forbi. // God aften!

  • Comments(6)//scrapblog.kongerslev.com/#post58

Jeg vandt...

ScrapbookingPosted by Linda Saturday, June 07 2008 17:23:14

Tænk engang - jeg vandt nogle lækre stempler (BLOG Candy - se indlæg fra igår). Jeg synes ellers ikke jeg er alt for heldig til at vinde, så jeg er ekstra glad. Sikke en dejlig overraskelse her på sådan en dejlig solskins lørdag.

Jeg har digi scrappet lidt, en baggrund til min arbejdscomputer.

Skitsen er fra Pagemaps. Digi-credit - det hedder Kitcountry men jeg kan ikke genfinde den side jeg downloadede det fra. Det var en fransk side... Men det er super lækkert :).

God lørdag, nyd solen og tak fordi du kiggede med! :)

  • Comments(3)//scrapblog.kongerslev.com/#post56
Next »