Linda's Krea Blog

Linda's Krea Blog

********************************

(credit: digital-elements.com) Jeg ELSKER at være kreativ med papir, saks, lim, stempler og pynt. Om det er på kort eller som scrap layouts (LO) er ligegyldigt.
Har arbejdet med stempler siden 2000, og været igang med scrapbooking siden maj 2005. Det er et helt fantastisk univers at være med i, og at jeg har fået et stort netværk af piger med de samme interesser - det er bare prikken over i'et.

Julekort 2008

Stempler og kortPosted by Linda Sunday, December 21 2008 08:07:14

Så er kortene for i år afsendt og modtaget, og jeg har fået rigtig positiv respons, tak for det :)

Kortene er lavet i størrelse 10x30 cm, og er foldet så de er 3-fløjet. Har brugt alt muligt forskelligt julepapir, dog kun i serier på de enkelte kort.


Inden i har jeg sat en opskrift på havregrynskugler, og lidt pynt. De to sider til venstre er 'bagsiden' når man folder det ud, og den til højre er forsiden. Her brugte jeg det lille stempel med kalenderen, kan bare IKKE huske hvor søren det kom fra, men det er da super oplagt. Og mit højt elskede JustRite stempel :D.

På første side af kortet er et billede af mine to dejlige børn, taget af fotohajerne (fotograf). 2. side i kortet er teksten og bagsiden er ren papir, uden pynt.

Rigtig god 21. december. Idag er der flere ting at være glad for, bla. (som Oliver siger:) vi skal kun sove 3 gange inden jul, det er årets korteste dag - så imorgen går vi mod lysere tider, og sidst, er det min mands og min kæreste-års-dag :). Ha' en dejlig dag derude.  • Comments(1)//scrapblog.kongerslev.com/#post71

Indbydelse til fødselsdag

Stempler og kortPosted by Linda Friday, July 04 2008 17:51:11

Min mor spurgte om ikke jeg kunne lave en indbydelse til hendes fødselsdag. Hun skal holde stor fest fordi hun er blevet 65, og selvfølgelig ville jeg gerne give mig i kast med de ca 30 indbydelser. Antallet steg og steg for hver gang jeg snakkede med hende, og tilsidst var vi oppe på 50 stk!

Det kunne jeg ikke overkomme, så efter nøje snak med Dorthe og Gitte/Kvittevit, blev jeg enig med mig selv om at det måtte blive et digi-kort, printet ud og sat på noget passende karton.

Og det var her jeg fandt det kit som jeg også har brugt til min header, nemlig Madam Mim fra www.catscrap.com.

Uglen der sad der med sine store øjne var bare FOR sød, og derfor måtte jeg ty til dette. Kortet blev sådan:

Min mor blev vældig glad for resultatet, og jeg kunne bare ikke stå for det og lavede min header efterfølgende. Lækkert digi-kig - jeg er bare forelsket i det!

* - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *

Har som alle andre også hørt den triste nyhed at Rikke lukker Scrapshop.dk. Det er øv for alle os scrap-entusiaster! Jeg kommer til at savne en hygge sludder i Shoppen, et hurtigt kig forbi med ungerne når man alligevel er i nærheden og alle de piger jeg har lært at kende igennem butikken. Held og lykke fremover Rikke!

Tak fordi du kiggede forbi, :)

  • Comments(6)//scrapblog.kongerslev.com/#post60

Pengekort.

Stempler og kortPosted by Linda Saturday, March 15 2008 10:17:39

Jeg har lavet et kort på bestilling. Det skulle kunne indeholde penge til en konfirmation. Og så havde jeg frit slag. Jeg kunne huske at jeg fandt opskriften på det for LANG tid siden og ledte som en gal efter det igen. Stædighed belønnes åbenbart, for jeg fandt siden igen, og her er det sjove resultat.

Det kan åbnes fra "begge" sider, og så er det som om at tingene inden i skifter plads:

Blog Image

Blog Image
Blog ImageDet er HELT fantastisk, og sjovt at lave. Rigtig nemt og man kan jo lave det i præcis den størrelse man vil have! Jeg tilføjer lige linket lidt senere, da vi skal til fødselsdag.

Tak fordi du kiggede med / Thanks for stopping by! (jeg har haft engelsk talende gæser på min blog - for vildt!!!)

---

Sorry - tiden fløj og vi tog et smut til Jylland. Nu er vi hjemme og skal slappe af resten af påsken (dog håber vi på at det ikke kommer til at sne i nat som de lover, for vi vil bare RIGTIG gerne i haven imorgen, mormor er her for at kigge efter ungerne). :D Tak for jeres kommentarer.

Kortet er lavet af almindelig karton (tykt) som jeg har beklædt med papir. Det inderste er bazill som jeg har klæbet på omslaget. Men man kunne sagtens bruge chipboard..

Linket er HER til det sjove kort. Jeg har selv justeret på størrelsen så det passede til en 1000 kr seddel, og jeg har sat snorene sådan ca. som jeg ville have dem. Husk at stramme dem rigtig godt, for ellers fløjter tingene ud. Tro mig :D.

God fornøjelse og rigtig god påske til jer også.

  • Comments(3)//scrapblog.kongerslev.com/#post48

Fødselsdagskort.

Stempler og kortPosted by Linda Thursday, March 06 2008 21:14:14

Jeg håber ikke at fødselsdagsbarnet kigger med her, men det kunne jeg nu ikke forstille mig. Ved at hun ligger vandret i luften i øjeblikket. Kortet er til en både tidligere og nuværende kollega, hende som hjalp mig med kontakten til min nuværende arbejdsplads. Håber hun bliver glad for kortet. Det er det første kort i meget meget lang tid jeg har lavet. Men det har været dejligt at komme igang igen.

Blog Image

Papir er fra Karen Neuburger, Chesapeaks (månedspakke fra Scrapshop), fuglestempel er fra SU! og tillykke er fra Panduro. Blomsten er QK revolution die.

Jeg har malet fuglen med mine akvarel farveblyanter. Jeg er interesseret i noget andet, så jeg har haft følehornene ude - helt ovre i Jylland hos SuzziQ. Jeg følger i hendes fodspor og bestiller Prismacolor farveblyanter fra USA.

Tak fordi du kiggede med på min ikke så brugte blog i øjeblikket ;).

  • Comments(4)//scrapblog.kongerslev.com/#post47

Nye stempler mm.

Stempler og kortPosted by Linda Thursday, March 06 2008 21:09:17

Jeg har fået en bunke nye stempler. De er fra det amerikanske firma Stampin' Up der udelukkende sælger til homeparties. Godt at man har fået en god kontakt i Florida som holder sådanne workshops og gerne vil hjælpe med at få det afsted til DK:

Blog Image

Der er umonterede stempler, punches og rub ons. Lækre, lækre ting! :) Er SÅ glad for det hele.

Ikke mindst, se lige hendes 2 lækre kort hun har lavet til mig! Er de ikke fantastiske? Dejligt med ny inspiration og bare at få noget andre har brugt tid på. Det er luksus!!!

THANK YOU MARLA! smiley

  • Comments(0)//scrapblog.kongerslev.com/#post46

Kort vejledning

Stempler og kortPosted by Linda Sunday, December 23 2007 08:09:02

Tak for responsen på julekortet :). Det er helt anderledes, men alligevel til at gå til. Vejledning følger her, men man kan jo lave det i hvilken som helst størrelse man vil, og så justere lidt på de øvrige mål.:

Blog Image

Jeg glemte at skrive på at den stiplede linje (= foldede linie) er 4 cm!

Jeg har iøvrigt lagt den her:

lidt større og til at printe ud hvis man vil det.

God lille jule aftens dag ...og aften! :)

  • Comments(1)//scrapblog.kongerslev.com/#post37

Årets julekort

Stempler og kortPosted by Linda Saturday, December 22 2007 19:46:30

Først, tusinde tak for alle tilbagemeldinger jeg har fået på mine julekort. Det har været det HELE værd, selv om jeg fik stress udslæt i ansigtet, ondt i maven, kvalme OG var ved at kaste mig selv ud fra et meget højt sted! Men det har varmet.

Billederne af kortene snyder lidt, for de var meget pænere i virkeligheden, men de var godt nok svære at tage billeder af..

Blog Image

Blog ImageBlog ImageBlog Image
Har brugt papir fra My Minds Eye (smukt og lækkert papir hele vejen igennem), embossing folder fra Cuttlebug og QK dies.

  • Comments(4)//scrapblog.kongerslev.com/#post36

Barnedåbs kort.

Stempler og kortPosted by Linda Saturday, October 13 2007 10:33:02

Jeg købte et Magnolia stempel med den lille havfrue på Scrap a Mania. Kunne bare ikke stå for det.

Så skulle vi til barnedåb og her er så resultatet af kortet.

Blog Image

Papiret er fra BasicGrey og der er brugt BLING bazill. Jeg ELSKER bling!!!

"Inden i kortet" blev det sådan her:

Blog Image

jeg blev meget glad for resultatet, næsten så glad at jeg ikke nænnede at gå af med det. Men selvfølgelig gjorde jeg det!!

  • Comments(5)//scrapblog.kongerslev.com/#post28
Next »