Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Fam. Kongerslev i DK

En ganske alm. dansk familie med et dejligt hus lidt nord for Roskilde, 2 dejlige unger og masser af projekter :) - og selvfølgelig ALT for lidt tid!

Vi elsker weekender og ferier - synd der ikke er flere af dem!

Nye sutsko

Om ungernePosted by Linda Monday, October 01 2007 08:14:49

Sutsko i børnehaven. Det kan godt gå hen og være et komplekst problem, især når de andre børn har sutsko med både Byggemand Bob, Spiderman og andre smarte motiver.

Ikke alene finder jeg aldrig de der "smarte" sutsko - for jeg har prøvet at give over 200 kr (!!) for et par hvor den ene forsvandt sporløst i børnehaven efter ikke engang 1 uge. Det skal dog lige siges, at den dukkede op igen. MEN - det er altså for mange penge at smide ud på den måde synes jeg.

Fik så at vide af en af pædagogerne dernede, at jeg da bare kunne købe mao sko - de koster 29,95 i DagligBrugsen. Jeps, den hoppede jeg på. Oliver har været ligeglad, indtil nu.

Sidst jeg købte nye, sagde han "jeg vil ha' nogen som de andres" - og ja, hvorfor egentlig ikke. Så jeg spurgte ham om han ville have "pirater" på sine nye sutsko - og JA det ville han bare rigtig gerne.

Så i Panduro og købe hvid tekstil maling. Det tog ca. 15 min. Godt nok blev de ikke ens, men de var billige. Og han synes han har de sejeste sutsko i hele verden nu!

Blog Image

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Onkel Palle Tuesday, October 09 2007 21:26:59

Hvor er de fede Oliver!!! Kan man få dem i str. 45???

Hils lillesöster og Mor og Far

KH/Palle