Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Fam. Kongerslev i DK

En ganske alm. dansk familie med et dejligt hus lidt nord for Roskilde, 2 dejlige unger og masser af projekter :) - og selvfølgelig ALT for lidt tid!

Vi elsker weekender og ferier - synd der ikke er flere af dem!

uFRIvillig ...

Om ungernePosted by Linda Thursday, June 12 2008 12:50:22

På tirsdag den 17. juni har kommunerne bebudet en lock out af alle pædagoger i landet. Så hvis ikke regeringen griber ind i konflikten, som ikke kan løses på andre måder nu, så står vi og mange mange andre uden børnepasning i børnehaven. Dagplejen kører videre som sædvanlig, de har stemt ja til deres overenskomst.

Jeg er desværre den eneste på mit arbejde i "min gruppe" der har barn i institution, så tolerancen over for at jeg evt. medbringer Oliver vil nok ikke være så stor.

Det er mest ærgerligt hvis sommerfesten i børnehaven d. 20/6 bliver aflyst, det vil være rigtig rigtig synd for ungerne.

Vi ser frem til nogle spændende dage, og ellers ser vi frem til noget fritid med Oliver. Gad vide hvordan vi får det hele til at hænge sammen i næste uge ?? Jeg er nok ikke den eneste med det spørgsmål - og tankerne flyver straks til dem der har været ramt i de sidste mange uger!

  • Comments(0)//dkblog.kongerslev.com/#post86