Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Fam. Kongerslev i DK

En ganske alm. dansk familie med et dejligt hus lidt nord for Roskilde, 2 dejlige unger og masser af projekter :) - og selvfølgelig ALT for lidt tid!

Vi elsker weekender og ferier - synd der ikke er flere af dem!

Bamses fødselsdag

"Dagbog" - med mellemrumPosted by Linda Tuesday, April 15 2008 20:36:03

Jeg vidste ikke at en hyggetur på biblioteket kunne ende ud i en øredøvende krise, som ingen ende vil tage.

Syntes jeg var smart da jeg torsdag aften tog ungerne med på biblioteket for at låne bøger og cd til turen til Stockholm. Oliver fandt straks cd'en med Bamses fødselsdag, og jeg tænkte "yes, kun 5 numre". Vi fik lov at høre den, og ungerne stod og rockede med høretelefonerne, og var meget ivrige da vi tog den med hjem.

Men turen til Stockholm er lang, og en cd der KUN indeholder 5 numre, ja, den bliver små irriterende at høre på efter 1 times tid. Det er ok, man klarer det, men så gik Oliver i den modsatte grøft og sagde "Jeg vil kun høre nummer 1" - og så kørte nummer 1 i lange lange minutter.

Til sidst måtte cd afspilleren holde en hvilepause, og mor og far kunne slappe af i ørene, for sangen om Bamse, den blev nærmest en grufuld oplevelse.

Hjemturen blev ikke bedre, jeg havde pakket cden væk, så har de sikkert glemt det. Caroline råbte "BAMSE" og så kørte den igen. Der er over 700 km. hjem fra Stockholm, så har jeg ikke sagt for meget. Og så kørte den ikke engang HELE turen!

"Hvem har fine røde gummistøvler på? - DET HAR BAMSE" og melodien sidder fast i mit hoved som den var sømmet fast med nagler så store som rundetårn. Det er grufuldt, og det hjælper sørme ikke at Oliver går og synger sangene herhjemme. Uden cd vel at mærke. For den har mor sandelig "afleveret" på biblioteket igen. Slut med den, og tak for lån. Og tak for melodien, den vil vare ved kan jeg love jer!

  • Comments(0)//dkblog.kongerslev.com/#post84