Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Fam. Kongerslev i DK

En ganske alm. dansk familie med et dejligt hus lidt nord for Roskilde, 2 dejlige unger og masser af projekter :) - og selvfølgelig ALT for lidt tid!

Vi elsker weekender og ferier - synd der ikke er flere af dem!

Forretnings labels

Snik snakPosted by Linda Sunday, April 06 2008 16:39:53

Jeg stod her forleden dag og skulle bage en kage til bestyrelsen i børnehaven. Kastede et blik på æsken og der stod "Fakta" på som producent. Og tankerne strøg tilbage ...

Det er jo ikke noget nyt i at butikkerne sælger varer med deres eget "label" på, det har Kvickly gjort længe med bl.a. X-tra tingene. Jeg kan huske da jeg for 11 års tid siden gik på iværksætter kursus i Valby (dengang ville jeg starte en lille hobby biks som internetbutik - og ja, det var på vej dengang - og fandt ud af på dette kursus hvor meget det egentlig indebærer at have sin egen 'biks' så drømmen har hvilet lige siden). Sad ved siden af en fyr som ville starte noget b2b som han kaldte det, og fortalte om hvor stort det ville blive at sælge "no name varer" til butikskæder som så kunne sætte deres eget navn på.

Jeg tænkte at det egentlig var noget mærkeligt noget, men da jeg senere rejste til USA kunne jeg konstatere at det allerede der var meget udbredt.

Sjovt, som et lille mærke som "Fakta" kunne sætte tankerne igang på den måde. Jeg kan ikke huske hvad han hed, men jeg er sikker på at han har stor succes idag. Iøvrigt gik jeg på kursus med Mette og Julie, som skulle starte det der idag hedder "KarmaMeJu". Meget eksklusive ting. De var tidligere modeller som havde forbindelser rundt i hele verden. Og jeg synes det er flot at de er nået så langt med deres drømme.

Og mine ... ja, det kan være de bliver realiseret en dag. Jeg ved bare at så længe børnene er små så sker der ikke noget på den konto.

Tak fordi du kiggede forbi!

Linda

  • Comments(1)//dkblog.kongerslev.com/#post82