Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Fam. Kongerslev i DK

En ganske alm. dansk familie med et dejligt hus lidt nord for Roskilde, 2 dejlige unger og masser af projekter :) - og selvfølgelig ALT for lidt tid!

Vi elsker weekender og ferier - synd der ikke er flere af dem!

Juleaften - et stort cirkus..

"Dagbog" - med mellemrumPosted by Linda Sunday, December 30 2007 11:28:20

Rigtig glædelig jul, kunne jeg jo starte med, selv om vi allerede næsten er i 2008.

Blog Image

Åh når jeg ser på dette billede, oser det af julehygge og julefred. Det første fik vi, men der var godt nok ikke så meget julefred herhjemme. Med 2 unger i højeste gear hele dagen var der godt gang i huset.

Juletræet blev pyntet og vi havde puttet farvede lysdioder på træet, det så meget fint ud, men ikke så fint som et gammeldags juletræ. Men - det er jo nu og ungerne ELSKEDE det. Oliver var med til at pynte træet, og efter ca. et kvarter hang de nederste grene helt nede på gulvet FYLDT op med julepynt, så vi rokerede lidt rundt på det.

Blog Image

Julegaver var der masser af, desværre nåede jeg ikke et godt billede af det hele, typisk, når alt kører med 120 km/timen.

Men her er et lille stemningsbillede, sådan nød ungerne eftermiddagen foran Disneys Juleshow

Blog Image

De fik mange rigtig gode gaver, men kameraet holdt pause resten af aftenen. Når den dag kommer hvor vi bliver opvartet juleaften og ikke skal ordne alle tingene selv - SÅ skal jeg tage mange billeder! Ak...

Men det var en dejlig juleaften!

  • Comments(0)//dkblog.kongerslev.com/#post77