Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Fam. Kongerslev i DK

En ganske alm. dansk familie med et dejligt hus lidt nord for Roskilde, 2 dejlige unger og masser af projekter :) - og selvfølgelig ALT for lidt tid!

Vi elsker weekender og ferier - synd der ikke er flere af dem!

I Lego-land-land-land...

"Dagbog" - med mellemrumPosted by Linda Monday, April 09 2007 20:45:40

Ungerne og mor tog et smut til det jyske et par dage i påsken. Vi nød det virkelig, undtagen om natten, hvor Caroline bare ikke ville sove i en gæsteseng og hun skreg alle ud af huset begge de 2 nætter vi var der.

Men nu skal vi jo ikke fokusere på det negative.

Vi var i Legoland skærtorsdag. Vi valgte en rigtig god dag, for der var ikke så mange mennesker, som vi kunne have frygtet. At det var ca. 7 grader og stiv kuling KUNNE måske ha' haft noget med det at gøre, og det var en fantastisk, sjov, oplevelsesrig og HUNDEKOLD tur!!!

Men vi tog det hele i stiv arm, og efter 25 min. i kø åbnede dørene for et slaraffenland for ungerne. Selv Caroline var helt ovenpå. Vi startede med at køre en lille tur i Lego-toget, og herfra udvalgte Oliver de steder vi skulle besøge. Duploland blev det første. Sikkert hit, hvor var der bare fedt.

Blog Image


Vi prøvede både karrusel og minitog, Minetog og små flyvere. Bådene blev afprøvet hele 2 gange med mormor (mens Caroline sov) og vi havde det bare fantastisk.

Vi valgte at stoppe mens legen var god, og tog hjem godt trætte og med røde kinder af den dejlige forårs blæst.

Blog Image

Den havde dog også sine bivirkninger, for Caroline blev så forkølet af det, at hun hostede hele natten!
smiley
Det var synd for hende, heldigvis går det bedre nu!

  • Comments(0)//dkblog.kongerslev.com/#post57