Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Os i Danmark - Kongerslev's Blog

Fam. Kongerslev i DK

En ganske alm. dansk familie med et dejligt hus lidt nord for Roskilde, 2 dejlige unger og masser af projekter :) - og selvfølgelig ALT for lidt tid!

Vi elsker weekender og ferier - synd der ikke er flere af dem!

at være usynlig.

Linda'sPosted by Linda Monday, December 18 2006 12:51:07

Det lykkedes mig - for gud ved hvilken gang - at blive usynlig i fredags på Ros Torv. Jeg var i Imerco, med Caroline i indkøbsvognen, og stod i kø, da en herre trådte lige ind foran mig og sagde til fyren foran "sikke dog mange mennesker her er, hva'? - godt denne kø ikke er så lang".

Her trådte jeg lige ind med en bemærkning ( - normalt ville jeg nok ikke ha' gjort det, men eftersom det er sket MANGE gange for mig inden for meget kort tid, så var jeg lige ved at sprænge i luften) "køen er lidt længere kan du nok se".

"Ja det må du undskylde, du lignede ikke en der stod i kø" sagde han bare mens han traskede om bag mig.

Hvordan ligner man en der står i kø? Hvis ikke man gør det når man står bag ved en anden som åbenbart ligner en der står i kø, og man står med et par genstande klar til betaling og rede penge i hånden .... så ved jeg ikke helt hvordan man så skal se ud.

Jeg må hellere øve finten, for jeg tror jeg er igang med noget verdens-bane-brydende: nemlig at blive usynlig. Folk ser mig åbenbart slet ikke, i og med det ikke er første gang det er sket for mig.

KOM TIL MIG - kære forskere, og lad mig vise jer hvordan det kan gøres. Så svært er det faktisk ikke
smiley

  • Comments(0)//dkblog.kongerslev.com/#post10